A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відкриття садочка "Перлинка" у с.Лисогірка

Дата: 03.06.2016 13:05
Кількість переглядів: 876

Фото без опису

3 червня зусиллями Гуменецької сільської ради об’єднаної територіальної громади на чолі з головою Інною Григорівною Абдулкадировою при підтримці обласного та районного керівництва було відкрито в с.Лисогірка ДНЗ «Перлинка».

Роботи по будівництву садочка почалися 2014 року і завершилися в вересні 2015 року. Будівництво здійснювалося за кошти місцевого та державного бюджетів. Зокрема, з місцевого бюджету було виділено майже 2 млн.грн., з державного – 430 тис.грн.

Садочок облаштовано сучасними меблями, ігровою кімнатою, харчоблоком та спальнею. На сьогодні в цьому закладі функціонує одна група, в якій виховуються 20 дітей різновікової категорії. В подальшому планується відкрити ще одну додаткову групу.

Фото без опису Фото без опису

В урочистому відкритті закладу взяли участь і вручили цінні подарунки голова обласної районної ради Михайло Загородний, помічник народного депутата України Володимира Мельниченка Сергій Тимчук, депутат обласної ради Микола Харкавий, голова районної ради Борис Бец, голова райдержадміністрації Василь Сукач, директор ТзОВ БК «Поділлятрансбуд» Володимир Мужило, громада села.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано