A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Тиждень зарубіжної літератури

Дата: 04.12.2017 12:59
Кількість переглядів: 1665

З 27 листопада по 1 грудня 2017 року у Нігинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшов тиждень зарубіжної літератури (доповнено)

Заздалегідь був складений план, за яким відбувалися усі дійства.

Розпочався тиждень з урочистої лінійки та бібліотечної виставки „У світі зарубіжної літератури”, на якій були представлені книги найкращих та найвідоміших авторів світу.

У наступні дні учні школи мали змогу показати свої знання з зарубіжної літератури у розгадуванні кросвордів та взяти участь у конкурсі на кращий зошит. Крім того, для них був організований перегляд екранізацій відомих художніх творів зі світової скарбниці літератури. Також учні завітали до шкільної та сільської бібліотек.

30 листопада на учнів чекала літературна вітальня „І в слові музика звучала…” та конкурс художників-ілюстраторів.

Проте, найбільша подія, на яку чекала вся школа та до якої так старанно готувалися учні, був Віденський бал, який відбувся 1 грудня. Красуні-дівчата в гарних сукнях кружляли в танцях у супроводі чарівних юнаків-джентльменів. Завдяки балу вчителі, учні та батьки мали змогу поринути в 17-19 ст., в епоху Пушкіна, Гете, Моцарта та інших визначних постатей, а також пригадати один з найкращих романів світової літератури „Війна та мир”.

Найактивніших та найобізнаніших учнів було нагороджено грамотами та дипломами.

Загалом, тиждень зарубіжної літератури яскраво запам’ятався усім. Завдяки цікавим та пізнавальним заходам вчителям вдалося пробудити інтерес до вивчення зарубіжної літератури та до прочитання книг.


Світ уяви

В рамках тижня зарубіжної літератури, бібліотекар бібліотеки-філії с. Нігин Григоришена О.В. спільно з вчителем зарубіжної літератури провели читачів в світ позашкільної зарубіжної літератури.

Діти познайомилися з творами Роберта Шеклі, Герберта Уема, Майн Ріда, Фазіля Іскандера, Олександра Купріна і іншими, які глибоко розвивають уяву, виховують риси характеру та добросердечності.


Читати статтю Батьківські збори у Нігинській ЗОШ І-ІІІ ст.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано