A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

СВЯТО БУКВАРИКА

Дата: 25.05.2017 09:33
Кількість переглядів: 1196

 

В першім класі урочистість,
День прощання з Букварем,
Пригадай-но, як колись ти,
Був маленьким школярем.
(Н. Красоткіна)

 

Чудове свято «Прощання з Букварем» відбулось 22 травня в учнів 1 класу (вчитель Олена Миколаївна Совяк). Здається, ще вчора першокласники переступили поріг школи. Тримаючись за руку батьків, вони поспішали на перший у своєму житті урок. Час лине швидко. Навчання учні розпочали з першої книжки – Букваря. Ця чудова книжечка ввела першокласників у світ літер і звуків, навчила читати, познайомила з новими словами.

Позаду декілька місяців навчання. І ось довгоочікувана мить – прощання з Букварем! На святі зібралася вся класна родина: учні, батьки, вчителі, гості. Діти старанно готувалися, тому під час свята почувалися справжніми артистами. Вони виразно декламували вірші, танцювали,весело співали пісні і частівки, вітаючи головного героя – Букварика. Наприкінці свята Букварик вручив першокласникам медалі і свідоцтва.

Подякували першокласники не лише Букварикові, а й своїм батькам. Це вони ділили їх перші радощі і сльози, коли вчилися читати і писати перші літери, готували святковий одяг.

Радо привітала учнів зі святом директор школи Лілія Борисівна Блащук. Вона нагородила першокласників дипломами про закінчення 1 класу.

Тож побажаємо першокласникам міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та натхнення у подальшому навчанні!

Переглянути всі фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано