A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Тиждень права

Дата: 11.12.2017 09:04
Кількість переглядів: 1233

Нігинська ЗОШ І-ІІІ ступенів; відділ соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю комунальної установи «Гуменецький ТЦСО».

З 04.12.2017 по 08.12.2017 у Нігинській ЗОШ проходив тиждень права. З метою ефективного проведення було складено план заходів, який ґрунтується на різноманітності видів і форм роботи.

Понеділок

9 клас

Юридичний марафон

Вівторок

8 клас

Вікторина з правознавства

Середа

5-11 клас

Зустріч з дільничним інспектором

Четвер

10-11 клас

Юридичні задачі і кросворди

П’ятниця

9-11 клас

Брейн-ринг «Права і обов’язки громадян України»

Протягом тижня

1-11 клас

Конкурс малюнків, плакатів «Права очима дітей»

Запропоновані заходи дозволили сформувати в учнів правові знання, активну позицію у правовій сфері; виробити навички і звички правомірної поведінки; подолати в свідомості помилкові погляди і переконання, негативних навичок і звичок поведінки.

Учні переглянули документальний фільм «Юридична відповідальність неповнолітніх» (4-11 класи).

В п’ятницю відбулася зустріч з представниками відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Медвецькою О.В., Берником О.П.

Одним з найважливіших завдань сьогоднішньої школи є виховання громадянина. Це процес, який сприяє формуванню комплексу таких особистісних якостей і рис характеру, як патріотична свідомість, відповідальність і мужність, готовність працювати на благо Батьківщини.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Відділ соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю комунальної установи «Гуменецький ТЦСО»

10 грудня відзначають Міжнародний день прав людини, який було засновано 4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН. Декларація прав людини стала першим світовим документом, який сформулював положення про права людини. Головна мета Міжнародного дня прав людини – визначення в усьому світі понять свободи, безпеки й чесності людей по відношенню одне до одного.

В зв’язку з цим 8 грудня 2017 року працівники відділу соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю комунальної установи «Гуменецький ТЦСО» Берник О.П. та Медвецька О.В. провели для учнів 8-11 класів Нігинської ЗОШ I-III ступенів виховну годину на тему «Права людини».

У Міжнародний день прав людини зазвичай згадують про механізми досягнення безпеки в суспільстві й зусиллях світового співтовариства щодо виховання підростаючих поколінь у дусі дотримання прав людини.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Читати статтю День збройних сил України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано