A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гуменецька сільська територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Райдужна поезія Самуїла Маршака

Дата: 13.11.2017 08:43
Кількість переглядів: 1182

с.Нігин, с.Думанів

8 листопада в бібліотеці села Нігин проведено літературне знайомство „Райдужна поезія Самуїла Маршака” до 130 років від дня народження.

Живо, весело, захоплюючи писав для дітей поет, письменник і перекладач Самуїл Маршак. На його творчості виросло не одне покоління. Він писав для дітей яскраво, цікаві образи і пригоди його героїв полюбилися читачам.

Ось і відбулося знайомство з його творчістю нового покоління юних читачів. Які також сміялися з „отакого роззяви”, співчували бідній дівчинці, яку відправила мачуха серед зими за підсніжниками, рятували від пожежі кицькин дім... Вони ще не раз будуть звертатися до його творів, які створюють гарний настрій і розвивають уяву.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


3 листопада виповнилося 130 років від дня народження Самуїла Маршака, улюбленого дитячого поета багатьох поколінь, його поезія яскрава, життєрадісна, дотепна, повчальна.

З віршами Самуїла Яковича бібліотекар Думанівської філії завітала до учнів 3 класу Думанівського НВК, щоб спільно з вчителями Ніною Володимирівною та Світланою Тимофіївною розширити шкільний матеріал та ознайомити з чудовими творами автора та його літературними перекладами (казок та віршів інших народів).

Фото без опису Фото без опису


Читати статтю День української писемності та мови


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано